Våre regnskapstjenester

Logos Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå sentralt i Oslo som har kompetanse og kapasitet til å ta seg av regnskapene dine.
Personlig service er noe vi prioriterer høyt, der ditt firma får full fokus fra en fast regnskapsfører med lang erfaring med regnskap, skatt, og avgift. Vi rapporterer til myndighetene innen de frister som er fastsatt.

Vi kan ta oss av bilagshåndtering, rapportering, betalingsformidling, fakturering, og oppfølging av utestående fordringer.
Du vil få en fast pris pr måned for hele prosessen, uten påslag eller skjulte kostnader.

Vi benytter oss av et sky-basert regnskapssystem hvor du/dere får tilgang til hele regnskapet og vil få oppdatert status til enhver tid fra en pålogging til «Min Side». Ingen behov for installasjon eller eksterne systemer. Dersom dere ønsker det kan dere selv skanne/ ta bilde med mobilen av bilagene inn i systemet ved hjelp av en fast definert epost adresse xxx@ebilag.logosregnskap.no, der dere i etterkant kan se kontering av bilaget, samt rapporter mm. 

Vi legger ikke til noen kostnader for purringer, ekstra bilag, kundens behov for rådføring per telefon eller epost.
Vi avtaler alle eventuelle ekstra kostnader på forhånd, slik blir alle fornøyde. Forutsigbarhet og integritet er nøkkelord hos oss. 

Med kontorer sentralt i Oslo sentrum er du som kunde alltid velkommen innom!

Ta kontakt så kan vi diskutere videre hvordan vi kan hjelpe deg.

Vårt motto er: Kunden først og fremst!