Hør hva kundene mener om oss

Marte ReigstadGynekolog
Veldig ryddig og effektivt utført jobb! Trivelig kommunikasjon! Fornøyd med Logos Regnskap!
Olanma OkekeSelvstendig næringsdrivende
Hyggelig og hjelpsomt regnskapsfirma. God kommunikasjon og effektivt arbeid! Tusen takk for hjelpen deres.
Shoaib Mohammad SultanSelvstendig næringsdrivende
Veldig fornøyd med et godt stykke arbeid, gode, klare og tydelige råd og ikke minst var det veldig hyggelig!
Nicolai Bjerknes SlinningSelvstendig næringsdrivende
Først og fremst var det gunstige betingelser som gjorde at jeg takket ja til tilbudet på regnskapstjenester fra Logos Regnskap AS. Nå har det gått noe tid, og jeg forholder med til én fast person hos Logos. Min kontakt demonstrerer at han har kunnskap og erfaring, og er nøyaktig i arbeidet som gjøres. Vi er et mindre firma med relativt få transaksjoner og bilag, Vi mener likevel at det er en nødvendighet å la en autorisert regnskapsfører gjøre oppgaver som konto-avstemming, innrapportering/omsetningsoppgaver og a-melding. Så langt er vi svært fornøyde med samarbeidet, og kan trygt anbefale Logos til andre som er på "regnskapsfører-jakt"!
Line Biagowww.linebiagio.com
I et år trodde jeg at det går helt fint å gjøre det selv, med hjelp av mannen min og ei venninne som kan dette. Vi hadde jo tross alt kjøpt Visma, IEX integrasjon så dette skulle jo være lett. Istedet ble det et mareritt, utrolig tungvint system, er ikke bare å ta bilde å legge inn, du må punche inn hvert tall og regne ut. Utrolig mye mer arbeid. Vi brukte så mange timer, som ble tapt arbeidstid, som resulterte i søken etter regnskapsfører. Jeg har vært strålende fornøyd med John Møyholm i Logos regnskap fra dag 1, å levere for mva og regnskap tar meg nå ca 20 min i mnd. Alt i alt så sparer jeg ikke bare tid, frustrasjon, penger men jeg kan sove godt om natten, med viten om alt blir tatt hand om i tide. Det eneste negative jeg kan si, er at jeg skulle gjort dette den dagen jeg startet firma.
Martin KielSpitsbergen Byggtapetserer
We have now used the services of Logos Regnskap for more than 3 years. In our office we have not always been the best customer, because we deliver our documents too late, but at Logos they have always helped us to be better, and they have had a lot of patience with us. That has really helped us a lot with doing things right. It is important in Norway to know the rules and to be careful so that everything is done right and that is exactly what they do at Logos. Professional and right - always. Our company have never been the same. If things are not done correctly we would not have any company at all. As a bonus we have always been treated nice and gentle, that is important for our company. I will warmly recommend Logos. We are very pleased with their service and help.