Kontakt oss

Vi holder til i Brugata 1 i Oslo. Du som kunde er alltid velkommen innom! Vi har telefonnummer 41285479 og epost: post@logosregnskap.no

John Møyholm
Partner og regnkapsfører
john@logosregnskap.no
41285479

John Møyholm er operativ leder, regnskapsfører og utdannet revisor. Han har lang fartstid fra Skatteetaten som juridisk saksbehandler innen moms og avgift, og som controller for store offentlige virksomheter som blant annet Jernbaneverket. Han har over 20 års erfaring innen regnskap, revisjon og økonomi både i offentlige og private virksomheter. Han har i tillegg jobbet i flere år som regnskapsfører for en rekke små og mellomstore bedrifter i ulike bransjer, både nasjonale og internasjonale, og er vant til engelsk som arbeidsspråk. 

Beressa Geleta Abissa
Regnskapsfører
beressa@logosregnskap.no
99308006

Beressa Geleta er utdannet innen Økonomi og Ledelse, med spesialisering i Finans fra BI. Han har også to års utdanning innen informatikk fra UIO. Han har jobbet innen finans og markedsføring og har ansvar for regnskaps og bilagsføring hos oss. Beressa hjelper deg med å gjøre observasjoner, behandle data, formulere og komme frem til de beste løsninger for din virksomhets muligheter og utfordringer. Han er vant til norsk, engelsk og amarisk som arbeidsspråk.